#BRB

2014/10/12, 2014 i kategorien Diverse

BLACK2Tiden flyr og det samme gjør jeg. De siste månedene har jeg vært mer på farta enn hjemme, og da blir desverre bloggen nedprioritert. Jeg liker virkelig å blogge, men akkurat nå blir den satt litt til side for annen moro. Jeg er en tidsoptimist, så plutselig er jeg tilbake for fullt.. Men enn så lenge blir det daglige updates på instagram @idacamilla. Skal gi en lyd der når tiden er inne for å oppdatere bloggen også.

Ciao bellas!

Let’s go!

2014/09/06, 2014 i kategorien Diverse

new_york_city_madness_wallpaper_hd-wide-copy-001Juhuuu – i morgen tidlig sitter jeg på et fly til New York! Sist tur var i april og jeg gleder meg stort til å se favorittbyen min igjen. Denne gangen er det for business & pleasure under fashion week. Gleder meg til å bli full av inspirasjon, og klyper meg i armen fordi jeg er så heldig som får oppleve så mye spennende i livet.. I notatboken min står det med store bokstaver at jeg må huske å stoppe opp og nyte øyeblikkene, noe jeg skal huske ekstra godt på denne turen.

Snakkes fra New York!

Fresh med Fresko

2014/09/05, 2014 i kategorien Diverse

IMG_6972I tider med mye jobb og dårlig tid blir desverre kostholdet preget av kjappe og næringsfattige løsninger. Derfor er det ekstra deilig å kunne svippe innom Fresko for et påfyll av vitaminer to-go. Hvis jeg ikke går for protein pannekakene, er min favorittbestilling kylling spesial og juicen som heter pure alkaline. Det kaller jeg Happy Meal!

Psst. Nå har de utvidet åpningstidene til 20 på hverdagene!

03.09.14

2014/09/03, 2014 i kategorien Diverse

IMG_8510-002

For en deilig start på september vi har i Oslo! Kom nettopp inn døra etter 17km spasertur rundt Bygdøy i 20 grader. Nå skal jeg smøre på et tykt lag av denne deilige ansiktsmasken, og krype under dyna med flere av mine favoritt magasiner. Lukus på en onsdag!

. . .

Takk for turen beste C – kilometerne bare forsvinner når jeg er med deg!

Hello..

2014/09/02, 2014 i kategorien Diverse

September3September4SeptemberSeptember1Denne måneden vil jeg finne frem hatten, kle meg i lyse høyhalsede gensere og bruke tid på å dekorere leiligheten slik jeg drømmer om å ha den.
September  - du er mer enn velkommen!


Ph. The Classy Issue

Holzweiler Items

2014/09/01, 2014 i kategorien Diverse

IMG_8503-002Skjorte Holzweiler / Skjørt Gestuz / Ullsokker Nye fra svigermor <3
/ Sandaler Birkenstock

. . . 

Det er stas å kunne kle seg i Holzweiler Items. Når man jobber så tett på hverandre som vi gjør i agenturet, er det umulig å ikke engasjere seg i det som skjer på ulike kanter. Selv om jeg har mine egne ansvarsområder, har det vært utrolig moro og få med seg glimt av prosessen til Holzweiler Items, alt fra design til prøver til produksjon. Jeg er så stolt og imponert over Maria & Co som jobber på spreng for å levere best mulig resultat – hele tiden! Og nettopp derfor er jeg ekstra glad for å kunne gå høsten i møte i vakre plagg med Holzweiler label!

Håper og tror dere vil like kolleksjonen som er i butikk nå ♥

S Ø N D A G

2014/08/31, 2014 i kategorien Diverse

IMG_8534-002Skjorte Holzweiler / Jeans Genetic Denim / Belte Cala&Jade /
Søndagsinspirasjon Porter Magazine

. . . 

Når Linn på Gevir sier til ELLE hun synes det er på tide folk slår seg litt løs og får tilbake sideskillen, er jeg ikke sen å be. Siste dagen i august startet med kaffe og scones på Samson, det har blitt en deilig tradisjon på ledige søndager. Nå skal skapet ryddes og høstgarderoben gjøres klar.. Noe skal på loftet, noe skal til Fretex også havner det sikkert endel klær på Finn også.
God søndag dere!

IMG_8527-001

LookDePernille

2014/08/30, 2014 i kategorien Diverse

LookDePernille-001Danske Pernille Teisbæk er en av de som inspirerer meg mest i moteuniverset, og da er det veldig gøy å se henne i skjerf fra Holzweiler og boots fra Gestuz. Bootsene i ponyhair er allerede bestilt, og skjerfet i kasmir står på (den lange) ønskelisten for høsten..

Ph. LookDePernille

BOSE

2014/08/28, 2014 i kategorien Diverse

IMG_8498Super fornøyd med mine nye BOSE hodetelefoner fra Soundgarden. Elsker å kunne gå med musikk på ørene og la tankene flyte. Akkurat nå går denne låten på repeat. Feel Good Thursday!

1000takk MT & P.

Hello Favourite Season

2014/08/26, 2014 i kategorien Diverse

IMG_8493-001Genser MMM x H&M / Skinnbukser Gestuz / Sneakers Adidas Stan Smith
/ Veske Cala&Jade / Skjerf Annabel x Holzweiler

. . .

Var så happy idag at jeg ikke klarte å holde øyene oppe på et eneste bilde, men det fikk bli et innlegg likevell.. I mine øyne er det tross alt bedre enn en sur trutmunn. Hehe.
Endelig er det tid for å flytte inn i deilig strikk, og denne helgen skal brukes til å finne frem vinterklærene. Høsten er min absolutte favoritt sesong klesmessig, og viser det seg å være plass til noe ekstra i garderoben er det mye mulig jeg anskaffer meg denne skatten.

Eldre innlegg »