En liten familie på tre

Foto Jan Inge Haga
_________________________________________________

Husker dere at jeg snakket om en fotograf som var hjemme hos oss for en tid tilbake? Det var til Eiendomsmegler 1 sin prosjektavis, og over ser dere et av bildene han tok av oss. Vi var ikke med for å selge leiligheten, men fordi vi ble spurt om å være med som modeller til forsiden av avisen. Jeg er veldig fornøyd med bildene, så nå er årets julekort i boks! Jeg har ikke sett avisen selv enda, men får ta turen innom Eiendomsmegler 1 i nærmeste fremtid å sjekke hvordan resultatet ble.

I dag har jeg brukt morgenen på regninger og planlegging av middager for slutten av uka – en kjip og en kjekk ting! Det lukter fårikål og indrefilé av svin denne helgen, mums. I kveld blir det fri fra kjøkkenet, for vi skal ut å spise sushi. Litt luksus på en lille-lørdag er ikke feil! Men først blir det åtte fine timer på jobb.. Ciao.